Rituals

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Gepubliceerd op:
Geschreven door:
Gemiddelde leestijd:
Wil jij kosteloos toegang tot alle exclusieve workouts en artikelen?

Rituals, wie kent dit merk niet? Iedereen heeft de geurtjes, kaarsjes of doucheproducten wel eens gezien, zelf gebruikt of of ooit aan iemand cadeau gegeven.De kerstdagen komen eraan en we kunnen wel zeggen dat de Rituals cadeautjes één van de meest populaire cadeautjes zijn om te geven met kerst of gewoon te krijgen.

Hoe populair Rituals ook is onder de mensen, CEO Raymond Cloosterman had begin dit jaar geen idee of er met kerst weer zo een leuk Rituals pakket onder de kerstbomen bij gezinnen kon staan. Dit gaf hij aan in een gesprek met nu.nl.
In de allereerste Coronagolf moesten er wel achthonderd winkels dicht en zat er achtduizend man personeel thuis. Raymond had een nieuwe uitdaging zichzelf en zijn merk opnieuw heruitvinden! AND SO HE DID!

Wat ik al vaker heb uitgesproken: ondernemen is top sport. Raymond is het bewijs dat zijn bedrijf, wat al 20 jaar bestaat, altijd bezig is om zichzelf te verbeteren. Met als resultaat dat zij marktleider zijn met hun product.

De Corona crisis heeft een bijdrage geleverd aan de herontwikkelinging van Rituals. Waar we horen dat veel ondernemers klagen, laat hij zien dat er altijd oplossingen zijn. Ookal heeft het niet zijn voorkeur gehad. Een mentaliteit van een topsporter. Niet stoppen totdat je bij de finish bent. Rituals bestaat nog steeds en ook deze kerst zullen weer veel mensen een mooi geschenk van dit bijzondere merk ontvangen.

Shape
Shape

Verken meer artikelen

Shape
Shape
Coaching video tessa #7
Blijven vechten om winst te behalen
Bewegingsbasics #1
Doe mee aan het 6 weken FIT traject

Toegang tot exclusieve content?