Wat een jaar… Op naar 2021!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Gepubliceerd op:
Geschreven door:
Gemiddelde leestijd:
De laatste week van december is aangebroken en zo komt een vrij bijzonder jaar weer tot zijn einde. Wat begon als een nieuw decennium veranderde al gauw in een jaar vol veranderingen voor ons als mensen en de maatschappij. COVID-19 heeft letterlijk de hele wereld in haar ban en iedereen uit zijn of haar comfortzone gehaald. Veel bedrijven hebben hieronder geleden en ook heeft de mentale gezondheid van velen een grote omslag gemaakt. Beperkte sociale contacten, gebrek aan horecagelegenheden en zo goed als geen enkel fysiek contact meer in de vorm van handen schudden of een oprechte knuffel maken hier een onwijs grote impact op.
Wil jij kosteloos toegang tot alle exclusieve workouts en artikelen?

VERANDERINGEN

Maar niet alles heeft een negatieve afloop en voor velen is dit ook een ommekeer geweest in hun leefwijze en gewoonten. De realisatie dat vitaliteit zo ontzettend belangrijk is, om bijvoorbeeld beter weerbaar te zijn tegen COVID-19 bewijst maar weer hoe belangrijk het is om aan jezelf te werken. De één is bijvoorbeeld begonnen meer te sporten, omdat er simpelweg meer tijd vrijkomt door thuiswerken. De andere heeft er juist een sport van gemaakt om het koken leuker en gezonder te maken. Zo hebben veel bedrijven in de horecasector een bezorg- of afhaalservice opgestart om hun hoofd boven water te houden en thuiswerken zal na deze periode meer genormaliseerd zijn dan het voorheen was. 

NIEUWE KANSEN

Bij Morena Personal Training Boutique hebben we ook te maken gehad met het stappen uit de comfortzone. Hoewel wij dit zelf promoten, omdat groei anders niet mogelijk is, was dit een moment waarin wij snel hebben moeten schakelen om dezelfde hoge standaard te kunnen blijven bieden aan onze leden. Het verplicht schoonmaken van de gebruikte materialen na een training, buiten sporten of trainingen geven via ZOOM of via workout video’s waren stappen die gezet moesten worden om mee te gaan met de richtlijnen van het RIVM. Dit zagen wij niet als een obstakel, maar als een uitdaging die wij graag aan wilden gaan. Flexibiliteit, een open mindset en snel kunnen schakelen waren vereist en deze eigenschappen hebben wij dan ook volledig gebruikt. Met dank aan het hele team voor de sterke samenwerking, maar ook voor al onze leden voor het begrip en flexibiliteit, kunnen wij dit jaar met een glimlach afsluiten. Het openen van onze nieuwe vestiging in Sittard en het lanceren van dit STARTNOW platform zijn prestaties die wij met trots kunnen presenteren. 

Ook 2021 zullen we starten vol kracht en passie voor vitaliteit en gezondheid, waarbij we zullen streven naar topprestaties en welzijn voor de mensheid. Iedereen de tools aanreiken om zich in topvorm te krijgen is nog steeds onze missie en dat is onveranderd. Namens team Morena wensen wij jou een fijne jaarwisseling toe. We hopen dat iedereen zijn zorgen in 2020 kan achterlaten en 2021 op sterke voet kan beginnen. Tot volgend jaar! 

Shape
Shape

Verken meer artikelen

Shape
Shape
Coaching video tessa #7
Blijven vechten om winst te behalen
Bewegingsbasics #1
Doe mee aan het 6 weken FIT traject

Toegang tot exclusieve content?